Faktabaari mukana ukrainalaisessa verkkotapahtumassa medialukutaidosta

Tapahtumassa käydään läpi medialukutaitoa, disinformaatiota ja verkoturvallisuutta sodan aikana.

Ukrainalainen mediayhtiö 1+1 Media ja Smart Angel -kansalaisjärjestö järjestävät medialukutaitoon keskittyvän verkkotapahtuman 6. kesäkuuta kl 18.00

International Online Conference on Media Literacy -nimiseen tapahtumaan voi ilmoittautua tämän linkin kautta. Tarjolla on paljon tietoa syväväärennösten ja disinformaation tunnistamisesta, henkilökohtaisen datan suojaamisesta ja verkkoturvallisuudesta keskellä sotatilaa.

Webinaarissa käsitellään laajasti myös Venäjän propagandan vaikutusta, Venäjän tapaa vääristellä historiaa ja sitä, miten luottamusta viestintään voi luoda, vaikka disinformaatiota on paljon liikkeellä.

Faktabaarin EDU-puolen vetäjä Kari Kivinen puhuu tapahtumassa internetin medialukutaidosta ja disinformaation taklaamisesta. Muita puhujia ovat muun muassa Ukrainan toinen kulttuuriministeri Taras Shevchenko, 1+1 Median tuottaja Akim Halimov ja Kairon yliopiston viestinnän professori Gabriele Cosentino.

Kaikki puheenvuorot on ennalta nauhoitettuja.

Tapahtuma on osa “Comprehensive Information and Awareness Campaign to Counter Disinformation” -kampanjaa, jonka toeuttavat 1+1 Media ja Smart Angel sekä asiantuntijajärjestöt Euroopan unionin tuella. Sisällöstä vastaa yksinomaan ohjelman toimitustiimi eikä se välttämättä vastaa EU:n kantaa.

edu@faktabaari.fi

Evästeet

Käytämme sivustollamme yksityisyyden suojaavaa analytiikkaa palveluidemme parantamiseksi.

Lue lisää tietosuoja käytännöistämme täältä.