Seuraa YLEn vaaliväittelyä kanssamme

Tiedekulma ja Faktabaari ylpeänä esittävät: **YLEn presidentinvaalitentin kisakatsomo **Helsingin yliopiston Tiedekulmassa tänään torstaina 14.12. klo 20-23.

Mukana Helsingin yliopiston asiantuntijat Johanna Vuorelma, Timo Miettinen, Antti Ronkainen **ja **Juhana Aunesluoma.

Paikalla ja netissä mukana suuri yleisö: Tarkistuspyynnöt Osallistu-lomakkeella. Twitterissä seuraamme illan aikana: #faktabaari, #presidentinvaalit ja #tiedekulma. Ja tietenkin Facebook-seinälle voit laittaa kommenttia myös.

Tapahtuman alku- ja loppukeskustelu striimataan myös nettiin 20:00-21:00 ja 22:35-23:00: https://www.helsinki.fi/fi/unitube/video/20763 Tv-lähetystä voi kotikatsomoissa seurata Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/1-4256853

Ennen lähetystä perehdy vaikka Baaripuhetta-asiantuntijakolumneihimme:

Tukemalla meitä, tuet avointa, demokraattista yhteiskuntaa. Olemme vastavoima pelolle ja epävarmuudelle.

Faktabaari on riippumaton faktantarkistuspalvelu, jonka tehtävänä on tukea faktapohjaista julkista keskustelua kanssanne. Toimimme osana kansalaisyhteiskunnan pyrkimystä puolustaa itseään kaikenlaiselta disinformaatiolta ja hämmentämiseltä.

Faktabaari jatkaa kansainvälisestikin palkittua työtään faktapohjaisen julkisen keskustelun puolesta uusiutuneen toimituksen ja päivitettyjen menetelmien voimin. Nyt tavoitellulla joukkorahoituksella palkkaamme toimituskunnan Petra Piitulainen-Ramsayn johdolla noin kuukaudeksi. (Lue lisää)

Voit tukea toimintaamme, mahdollistaa faktantarkistuksia ja edistää suomalaisen nuorison medialukutaitoa rahoittamalla meitä Mesenaatti.me:ssa.

Tykkäsitkö tapahtumasta tai keksitkö kehitettävää. Kerro Tiedekulmalle.

info@faktabaari.fi

Evästeet

Käytämme sivustollamme yksityisyyden suojaavaa analytiikkaa palveluidemme parantamiseksi.

Lue lisää tietosuoja käytännöistämme täältä.